Întreținerea grădinii cu sculele de grădină Bosch

Întreținerea grădinii cu sculele de grădină Bosch

Grădina casei este spațiul în care te simți bine, te bucuri de aer și petreci momente valoroase alături de cei dragi. Pentru asta, trebuie ca spațiul să aibă în egală masură valoare estetică și funcțională. Și, bineînțeles, ai nevoie de sculele potrivite pentru a-l întreține.

Curățarea grădinii


Mașina de curățat cu înaltă presiune Easy Aquatak 110

Este ideală pentru operaţii de curăţare în jurul casei, de mică anvergură până la medii. Asigură curăţarea performantă şi rapidă, fără efort. EasyAquatak 110 se bucură de o manevrare şi o depozitare uşoară datorită designului său compact şi compartimentului de depozitare accesorii. Cu o putere de curăţare de 110 bari şi un set de duze cu pulverizare evantai reglabilă şi duze cu jet rotativ, curăţarea autoturismelor, teraselor şi mobilierului de grădină va fi uşoară. Duza de înaltă presiune de 450 ml pentru detergent reduce timpul de curăţare aplicând rapid săpunul. Cuplajele push-fit şi depozitarea în uz a pistolului uşurează curăţarea.
Mașina de curățat cu înaltă presiune UniversalAquatak 125 

Asigură curăţarea rapidă, flexibilă şi fără efort. Duza Trio îndeplineşte o varietate de misiuni de curăţare, de la mobilierul de grădină şi până la jgheaburi. Posibilitatea de reglare a jeturilor în evantai, rotativ şi punctiform permite depăşirea provocărilor individuale specifice fiecărui caz în parte. Economisești timp curăţând autoturismele cu duza de înaltă presiune de 450 ml pentru detergent. Mânerul extensibil şi roţile mai mari asigură mobilitate sporită şi depozitare uşoară. Datorită motopompei mai silenţioase, maşina de curăţat cu înaltă presiune permite o curăţare mai confortabilă. Cuplaje push-fit şi depozitarea în uz a pistolului uşurează curăţarea.
Aparatele de curățat pentru exterior cu acumulator Fontus 18V

Spre deosebire de maşinile tradiţionale de curăţat cu înaltă presiune, acest aparat de curăţat portabil este perfect pentru utilizare acasă sau în deplasare datorită racordului la sursa de apă, rezervorului de apă de 15 l încorporat şi acumulatorului de 18 V. Beneficiezi de presiune reglabilă şi de patru moduri de pulverizare: 

- un jet punctiform pentru murdăria persistentă

- un jet de pulverizare la 15° pentru curăţarea precisă a suprafeţelor mai mici

- un jet de pulverizare la 50°, în evantai, pentru spălarea suprafeţelor mai mari

- un jet tip duş pentru curăţarea delicată. 

Peria sa SmartBrush ataşabilă este ideală pentru curăţarea delicată a suprafeţelor mari, de exemplu, autovehicule sau mobilier de grădină. Depozitul de accesorii şi suportul de fixare pentru pistolul utilizat fac curăţarea să devină şi mai comodă.
Îngrijiirea gazonului cu ajutorul mașinii de tuns


Mașina de tuns iarba ARM 32

Folosind această mașină nu mai este nevoie să retuşezi după tundere. Cu ajutorul sistemului GrassCombs, ARM 32 taie automat marginile, lăsând un aspect curat de-a lungul zidurilor şi căilor de acces. Este foarte uşoară, având o greutate de numai 6,8 kg, ceea ce facilitează manevrarea în jurul obiectelor şi transportul. Motorul Powerdrive asigură o performanţă de tăiere fiabilă, chiar şi în situaţii dificile. Este adecvată pentru tunderea de gazoane mici şi medii şi pentru tăierea marginilor în mod ordonat. Pentru eliminarea uşoară a ierbii tăiate, este prevăzută şi cu o casetă de colectare a ierbii de 31 de litri.
Mașina de tuns iarba Universal Rotak 550

Această maşină de tuns iarba versatilă cu alimentare la reţea oferă rezultate excelente printr-o experienţă de tundere simplă şi confortabilă. Înălţimea de tăiere poate fi reglată cu uşurinţă pentru lungimi de iarbă cuprinse între 25 şi 70 mm, prin selectarea unuia dintre cele şase niveluri cu un singur buton. Lama LeafCollect special concepută cu care este prevăzut UniversalRotak taie iarba şi poate fi utilizată pentru adunarea frunzelor. Bucură-te de o experienţă de tundere confortabilă datorită mânerelor ErgoFlex. Este potrivită pentru tăierea ierbii la diferite lungimi şi pentru adunarea frunzelor. Economiseşte spaţiu în magazie datorită sacului de colectare a ierbii uşor de folosit al maşinii de tuns iarba, care se pliază şi prezintă un indicator convenabil de umplere în partea superioară a sacului, care îi informează pe utilizatori când trebuie golit.
Mașina de tuns iarba cu acumulator CityMower 18V-32-300

Este o maşină de tuns iarba cu acumulator uşoară, destinată îngrijirii cu uşurinţă a gazonului din mediul urban. Sistemul avansat de gestionare a acumulatorului puternic de 18 V asigură timpi de funcţionare mai îndelungaţi, permiţând libertate de mişcare fără cablu de alimentare şi fără compromiterea puterii sau eficienţei. Mânerele ErgoFlex asigură o manevrare uşoară şi permit menţinerea unei poziţii sănătoase şi confortabile a corpului în timp ce lucrezi. Produsul este prevăzut şi cu o manetă de comandă care permite reglarea pe 3 niveluri a înălţimii de tăiere, între 30 şi 60 mm, pentru selectarea uşoară a înălţimii dorite a gazonului. Pieptenii de gazon asigură tăierea precisă de-a lungul zidurilor şi marginilor, garantând rezultate rapide şi uşoare.
Îngrijiirea gazonului cu ajutorul trimmerului


Trimmerul EasyGrassCut 26 

Având o greutate redusă, acest trimmer este proiectat pentru confort. Greutatea este echilibrată pentru manevrare uşoară, reducând efortul utilizatorului, mai ales la utilizarea pe termen lung. Bobina semiautomată a trimmerului alimentează cu fir la fiecare eliberare a declanşatorului, eliminând necesitatea de a regla manual bobina sau de a lovi capul pentru o tundere continuă, neîntreruptă şi fără griji. Finisajul de înaltă calitate al uneltei, combinat cu motorul puternic şi firul de tăiere rezistent duce la rezultate de tăiere ideale şi la o durată de viaţă îndelungată şi performantă.
Trimmerul EasyGrassCut 18-26 cu acumulator 

Bine echilibrat şi cu greutate redusă, asigură manevrare uşoară şi libertate datorită acumulatorului pentru a te deplasa liber în jur. Funcţia sa pentru tunderea uşoară a marginilor de gazon integrată în mânerul superior facilitează schimbarea de la modul de tundere la modul de tăiere a marginilor prin simpla apăsare a unui buton şi prin rotirea sculei pentru a tăia marginile. Bobina semiautomată a sculei alimentează cu fir de tăiere la fiecare eliberare a declanşatorului. Cu acumulatorul complet încărcat, trimmerul poate tăia neîntrerupt marginile de pe şase terenuri de tenis.
Trimmerul Universal GrassCut 18V-260 cu acumulator

Conceput pentru întreţinerea fără efort a gazonului, UniversalGrassCut 18 este prevăzut cu un mâner ergonomic în formă de V, cu reglare telescopică a înălţimii pentru manevrare confortabilă, într-o poziţie corporală naturală. Funcţia IntelliFEED alimentează automat firul bobinei, eliminând opririle, aplecarea şi lovirea. Capul versatil se roteşte prin acţionarea unui buton la pedală şi răsucire a mânerului pentru comutarea uşoară între tunderea gazonului şi tăierea marginilor acestuia. Apărătoarea sa protejează delicat florile în timpul lucrului în jurul straturilor de flori. Cu acumulatorul încărcat, trimmerul poate tăia neîntrerupt marginile de gazon de pe opt terenuri de tenis.
Îngrijirea copacilor

Ferăstrăul cu lanț Universal Chain 35

UniversalChain 35 cu alimentare la reţea, cu o greutate de doar 4,2 kg şi un design ergonomic pentru confortul maxim al utilizatorului. Motorul puternic de 1.800 W cu o viteză a lanţului de 12 m/s garantează tăierea rapidă. Sistemul SDS compact Bosch permite tensionarea şi întreţinerea simplă şi fără cheie a lanţului. Un rezervor de ulei de dimensiuni mari, orientat spre lateral, cu un capac legat în mod practic, garantează realimentarea uşoară a sistemului de lubrifiere automată a lanţului. O frână robustă cu sistem kickback asigură oprirea completă a lanţului, pentru siguranţă. Acest ferăstrău cu lanţ este uşor de utilizat şi manevrat, fiind ideal pentru tăierea buştenilor, ramurilor şi copacilor de dimensiuni mici până la medii.

 


Ferăstrăul cu lanț Universal Chain 40

Acest ferăstrău cu alimentare la reţea, cu o greutate de doar 4,2 kg şi un design ergonomic este conceput pentru confortul maxim al utilizatorului. Motorul puternic de 1.800 W cu o viteză a lanţului de 12 m/s garantează tăierea rapidă. Sistemul SDS compact Bosch permite tensionarea şi întreţinerea simplă şi fără cheie a lanţului. Un rezervor de ulei de dimensiuni mari, orientat spre lateral, cu un capac legat în mod practic, garantează realimentarea uşoară a sistemului de lubrifiere automată a lanţului. O frână robustă cu sistem kickback asigură oprirea completă a lanţului, pentru siguranţă. Acest ferăstrău cu lanţ este uşor de utilizat şi manevrat, fiind ideal pentru tăierea buştenilor, ramurilor şi copacilor de dimensiuni mici până la medii.
Ferăstrăul cu acumulator Universal Chain 18

Este un ferăstrău uşor, compact şi manevrabil pentru curăţarea eficientă şi controlată a crengilor, având o greutate de numai 3 kg, inclusiv acumulatorul. Sistemul Bosch SDS permite reglarea simplă, fără scule. Dispozitivul de protecţie a vârfului cu gheară de prindere pentru stabilizarea lemnului asigură fixarea strânsă pentru un control sporit în timpul tăierii dedesubt a crengilor, reducând la minimum vătămarea acestora. Comutaţi între o varietate de lucrări care cuprinde curăţarea delicată a crengilor, managementul deşeurilor din grădină şi tăierea uşoară a lemnului de foc.
Îngrijirea plantelor


Foarfecele de tăiat gardul viu Easy HedgeCut 45

Este uşor şi bine echilibrat pentru tunderea gardurilor vii mici. Motorul de mare viteză, de 420 W, realizează o tăiere curată, rapidă şi precisă. Distribuţia echilibrată a greutăţii cu manevrare ergonomică asigură confortul în orice poziţie de lucru. Cântăreşte doar 2,6 kg şi are un design compact pentru manevrare şi control uşor. Lungimea de 45 cm a cuţitelor şi designul cu o deschidere de 16 mm a dinţilor îl face foarte potrivit pentru lucrări de tundere uşoare Este perfect pentru tunderea gardurilor vii mici. 
Foarfecele de tăiat gardul viu Easy Hedgecut 18-45

Este perfect pentru întreținerea și tunderea gardurilor vii mici si mijlocii. Are o greutate excepțională de numai 2,3 kg, cu un design ergonomic pentru o manevrare confortabilă în diferite poziții de lucru, astfel încât să nu soliciți partea superioară a corpului atunci când îndeplinești sarcini mai lungi. Bateria Li-ion de 18 V oferă o putere optimă combinată cu sistemul anti-blocare Bosch pentru a oferi condiții excelente pentru tăieturi curate, puternice și continue. Mobilitatea fără fir permite libertatea de mișcare în grădină, fără restricția sau riscul de a tăia fire sub tensiune. Instrumentul aparține Alianței POWER FOR ALL. O singură baterie poate opera o mare varietate de unelte ale diferitelor mărci.
Foarfecele de tăiat gardul viu cu acumulator Universal HedgeCut 18V-55

Acest foarfece cu acumulator de 18 V de la Bosch dotat cu motor fără perii asigură un nivel ridicat de putere şi o durată de utilizare îndelungată. Designul său uşor reduce solicitarea, astfel că orele lungi de grădinărit vor fi o plăcere. Foarfecele de tăiat gard viu taie gardurile vii de mărime medie precum coniferele, lemnul câinesc, dafinul şi fagul cu grosimi ale ramurilor de până la 20 mm fără să se blocheze datorită sistemului Anti-Blocking patentat de Bosch care permite tăierea continuă. Un timp de funcţionare a acumulatorului de până la 75 de minute şi un indicator de încărcare a acumulatorului care prezintă în mod practic nivelul de încărcare a acumulatorului în timpul lucrului reduce la minimum riscul de a rămâne fără energie pe neaşteptate. Cuţitele sale de precizie elveţiană permit tăieri precise de înaltă calitate pentru performanţe şi rezistenţă superioare.
Sistemele cu acumulator POWER FOR ALL Bosch


Indiferent dacă este vorba despre sculele pentru găurire, curăţare sau grădinărit, acum poți comuta rapid şi uşor între diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. 

Pentru şi mai multă flexibilitate acumulatorul se potriveşte şi la sculele altor membri ai alianţei pentru acumulatori POWER FOR ALL.
Acest site utilizează Cookie-uri și Google Analytics. Acestea sunt necesare pentru utilizarea site-ului si pentru a furniza vizitatorilor o experienta completa de navigare. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile utilizate și despre cum pot fi acestea dezactivate din cadrul meniului Setari, vă rugăm să accesați Politica privind Cookie-urile si Politica de confidentialitate actualizata.
Nu sunt de acord